Säännöt

Vuokra

Pöytävuokra on 26€/ viikko (50€/2 viikkoa). Vuokraan kuuluu pöytä, jossa kaksi tasoa, sekä rekki. Myös laput ja henkarit jne. kuuluvat samaan hintaan.

Vuokrajakso on yksi viikko (7 myyntipäivää) tai lisäpäivillä sopimuksen mukaan.

Vuokranmaksun voi suorittaa heti tai vaihtoehtoisesti aina viikon jälkeen tilitettävistä myynneistä.

Maksimi vuokra-aika yhdellä kertaa on 4 viikkoa jonosta riippuen.

 

Myytävät tuotteet ja hinnoittelu

Myytävien tuotteiden olisi hyvä olla siistejä sekä ehjiä. Vaatteiden olisi hyvä olla lisäksi silitettyjä, näin myynti käy yleensä parhaiten.

Hintalappuun merkitään pöytänumero, hinta sekä lisäksi mm vaatteissa, myös koko kannattaa ilmoittaa.
Hintalappuja voit tulostaa etukäteen tästä.

Pöytävuokraajalle: Isommat, pöytään mahtumattomat tuotteet sisältyvät pöytävuokraan, mutta ilmoitathan ison tavaran tuonnista etukäteen.
Ei pöytävuokrausta: Jos tuo esim. hyllystön myyntiin eikä ole vuokrannut pöytää, niin provisiopalkkio on silloin 20% tuotteen hinnasta. Muistathan tässäkin tapauksessa kysyä ensin mahtuuko.

Tuotteiden säilytys

Säilytämme tuotteita, jotka ovat ilman lappua tai kirpparille jääneet 2 viikkoa,jonka jälkeen siirrämme ne pöytään jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

 

Tilitys

Tilitykset maksetaan 7 päivän välein pöydän aloittamisesta ellei toisin sovita.

 

Myyntiajan päättäminen:

Pöydän vuokraajan tulee ilmoittaa lopettamisesta min. 2 vrk ennen myyntiviikon päättymistä.

Lasten leikkitila

Leikkitilassa lapset leikkivät vanhempien vastuulla ja huolehdithan että lapsesi ei leiki myynnissä olevilla tavaroilla ja siivoaa jälkensä jotta muidenkin lapsien olisi mukava tulla leikkimään.

 

Kysyttävää

Mikäli sinulla on kysyttävää niin vastaamme kassalla tai voit soittaa numeroon p. (019) 687 1438 tai sähköpostilla kirppisaurinkoinen@hotmail.com.  HUOM! ei pöytävarauksia sähköpostiin.